Bloglist Puterikasih.com 2014



Saya ingin tersenarai dalam bloglist puterikasih.com 2014 kerana saya ingin berkenalan dengan kak puteri kasih :D. Kalau akak nak tahu dari dulu lagi nak berkenalan tetapi macam tak kesampaian. hehehe :D
So, akak, selamat berkenalan dengan Df
*shaking hand*

4 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

mselim3 ingat nak join segmen nie gak.. insaalalh kalau sempat.

mselim3

puteri kasih said...

oloh sedih akak baca perkataan tak kesampaian tu. Takpe takpe...sekarang ni kita dah boleh berkenalan..hehe

Salam kenal dari akak dan selamat tahun baru DF :)

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Salam, is datang dari segmen yang sama, good luck for you dan selamat bersegmen. :)

http://iskandarx.com/bloglist-puterikasih-com-2014/